Valborgsgrillning!


Trots att det inte ingår i dieten!
Lyckliga grabbar som får käka grillkorv😊 fint väder, trevligt sällskap= riktigt nice valborgskväll!

Malmö och MMSPORTS here we come!




Nattplugg och Body science aminosyror!

Fysiologitentan närmar sig med stormsteg, dags att lägga på ett kol känner jag. Jag äter mitt sista mål vid ca tolv på natten, så det blir nån form av fasta för mig eftersom jag går av kl 7.05 imorgon bitti och sover till ca 14. Det känns onödigt att påbörja dagens måltid innan jag ska sova, kroppen äe ju liksom inställd på sömn kl 7.. Så efter tolv om nätterna dricker jag alltid Body Science BCAA eller EAA. Jag föredrar EAA på nätterna men tyvärr har jag burit över dem till vår nya lägenhet, så BCAA funkae också. BCAA kör jag annars när jag tränar. Grymt bra tillskott för att tillföra protein rakt in i musklerna! Proteinsyntesen ökar, muskler byggs och ämnesomsättningen ökar! Bara fördelar. Nu ska jag aktivera mina grå hjärnceller genom att läsa om dem, hur coolt är det inte att hela vår kropp är uppbyggd av små små celler som specialiserat sig på olika saker?!


Ha en bra natt:)

Heyheyheyy

Hur kommer det sig att min blogg "dör" hela tiden? Skärpning Annapanna, SKÄRPNING.
 
Tänkte att ni som vill ska få följa min resa mot kommande tävlingar, jag ska försöka att skriva så mycket jag kan här. Dela med mig av lite mat, lite träning, kärlek och glädje! 
 
Ingenting nytt har hänt sen sist direkt. Några kilo tyngre, några fler kilo muskler kanske. Har jobbat mycket på min symmetri, planen är ju att min tävlingsdebut ska ske i Bodyfitness -163 cm. Är ju en liten kortis.. Försökte mäta mig för nån timme sen, 158 cm. Gud vad jag är kort :) Men jag är faktiskt inte kortväxt! Där går gränsen vid 153 cm tror jag. 5 cm till godo people! ;)
 
Anyway, just nu kör jag på en "byggardiet". Lite mer kolhydrater, lite mer protein.. Ja, lite mer av allt. Men nyttig mat, bra mat. Här ska det byggas bra muskler! Mycket fokus på axlar och rygg, ben har jag så det räcker och blir över utav. 
 
Idag var det LEGDAY! Så här blev mitt upplägg:
10 min på löpbandet
1-2 uppvärmningsset i varje övning
Legcurl
Utfall i smithmaskin (lyckades få ut 8or på 60 kg, sist jag körde denna övning låg jag o tragglade på 10-20 kg)
Benpress 230 kg (!!!) 180 kg rena vikter och sen 50 kg är bara maskinen
Box squat(80kg) supersetat med en plyoövning som verkligen DÖDADE mina ben
Jag kommer ha så ont imorgon...

 

RSS 2.0