Nattinlägg

Här sitter jag i soffan o funderar lite, som jag brukar göra när jag är själv o inte riktigt känner för att göra nåt speciellt. Många tror att jag är en duracellkanin, och ja, till viss del. När ni ser mig :) Har känt mig ganska orkeslös hela dagen idag tyvärr, tror det beror på vissa hormoner i kroppen och eventuell start till hb-brist. No news there, borde väl börja med järntabletter igen. Har i alla fall varit duktig dag, tränat både styrka o cardio. Mitt huvud blir lite kaputt av hormonerna känner jag, har gått upp två kilo i vätska och det ser ut på magen som att jag har en bebbe där inne. Men det kan jag ju glatt säga att jag inte har. Är bara tjock ;) Hoppas att vätskan försvinner i alla fall, får feteångest av kulan.

Nu får jag ju sluta klaga! Vad har varit bra med dagen då? Jo, jag vaknade kl 10.30 och kände mig faktiskt utvilad så jag smet till Fitness Force och trakasserade Stairmastern. Eller den trakasserade mig kanske? Sen blev det snabba ryck hem, vidare till skatteverket för att ordna personbevis för studier och sedan äta lite och därefter till studievägledaren. Hann knappt andas emellan men jag hann! Så nu har jag sökt till Hermods usk-utbildning på distans, får se om kommunen låter mig plugga eller ej.. Annars får jag hitta på en plan B.

Kl 17.00 var det dags för träningspass numeró 2, överkropp. Mitt nya pass från Johan. Det var väldigt annorlunda jämfört med vad jag har kört tidigare, men det är roligt med en förändring och jag tror att det kan bli bra! Mycket bra :) Kostschemat tror jag blir bra också, synd bara att kroppen ska vara i obalans PRECIS när jag ska börja.. Men det är smällar man får ta, det blir ju bättre.

Imorgon blir det jobb, torsdag natt med! Både spinning och nattjobb, ingen rast och ingen ro. Vila kan man göra när man ligger i graven.Fast just nu är jag ganska trött faktiskt så jag ska nog lägga mig i sängen och ta en liten lur.
 
Gonatt folks!
 
 
 

God kväll!

Wiwiwawaaaaaawoooooo! Hög på kaffe?! Ja. Trött i benen efter löpintervallerna på Oasen? Ja. Fy fan vad det var jobbigt idag. Målet var att köra 30 minuter, orkade 25 och då vilade jag efter 15 och 20. Benen ville inte, lungorna ville inte, ja, allt bara strejkade. Men jag gav mig inte i första taget i alla fall utan kämpade vidare så lite nytta gjorde jag. Sen körde jag 10x10 sittande vadpress, det tog kål på vaderna vill jag lova!

Nu ska jag och mina ben vila, ha det gott!:)


Vila? :)

Sitter just nu och äter min älskade kyckling och broccoli, konstigt nog blir jag aldrig riktigt trött på kyckling. Dessutom har jag fått pippi på Soya, så sjukt gott att bara låte lite Soya rinna över broccolin! Anyway, hemkommen från mitt spinningpass som var AWSOME! Idag blev det nästan ett helt nytt pass eftersom jag råkade sitta och klicka runt på Spotify en timme innan passet och hittade väl ca 10 låtar som jag tänkte "den måste jag ha med, och den! OCH DEN!" Sen var det kört, bara att göra en ny låtlista! Men låtarna var uppskattade och svetten rann som en flod på oss alla.

Nåt annat som är lite roligt är att jag börjar se skillnad på min kropp nu när jag ändrat kosten, känner mig tightare och axlarna börjar få definitioner. ME LIKE! Formbilder kommer :) Jag har också tagit kontakt med min gamla lärare och även kollega, Johan Malmqvist som är personlig tränare. Kolla gärna in hans hemsida http://www.personlig-tränare.com/ ! Han var min gymlärare på Västerås Idrottsgymnasium och under 2010 - 2011 så var han gruppträningsansvarig på Hässlö där jag jobbade som gruppträningsinstruktör. Vi kommer att påbörja ett samarbete vad gäller kostupplägg, träningsupplägg och allt vad detta innebär så fort som möjligt. Jag har inga tvivel om att Johan kommer att hjälpa mig att nå mina mål och även hjälpa mig att sätta realistiska mål för att nå dit jag vill! Han är suveränt duktig och det känns som att han känner mig utan och innan. Vi kommer att samarbeta på distans och när jag kommer upp till Västerås för att besöka mamma och mina vänner så kommer vi att försöka träffas och eventuellt träna och göra en formkoll. Jag är ännu osäker på vad jag ska sätta för mål, just nu vill jag tappa fett och få synligare definitioner. Men jag är också sjukt sugen på att börja tävla, kanske prova på grenen Physique eller Body Fitness? Å andra sidan känns det dumt att påbörja någonting sådant nu eftersom min sambo vill tävla i Bodybuilding nästa år. Ett par som går på låga kolhydrater innan tävling och strikt diet, det kanske inte är så lyckat för förhållandet? Well, jag vet inte. Jag har i alla fall ingen brådska.
 
Nu ska jag vila ikväll och inatt, detta är min enda lediga natt på hela veckan! Känns tungt men det är skönt att ha jobb i alla fall, hoppas att det löser sig även till hösten så att jag har en inkomst.. Men jag har lite roliga saker på gång, mer om det kommer när allt är klart :)
 
 

RSS 2.0