Legday - död, dödare, Anna

Well, körde ett nytt upplägg idag! Det är sk "lättvecka" så fokus ligger ju på många reps MJÖLKSYRA!!!
Här är upplägget
10x15 knäböj
10x12 frontböj ss knäböj
8x15 benspark
8x15 legcurl

Jag dog. Har ALDRIG svettats så mycket som idag. Tyvärr lämnade jag mobilen hemma så jag har inget bildbevis:( svetten rann och de sista superseten var hemska, ville kräkas och bara lägga mig ner och dö. Men nej, ser i ögonvrån hur min makalöse pojkvän/sambo kör på som fan och jag kan ju inte vara sämre;) visserligen körde han en helt annan muskelgrupp. Men kan han så kan jag! Finns viljan finns möjligheterna.

Finns inte ord för hur stolt jag är över min man, han kämpar och han har mål som är skyhöga. Och det häftigaste är att jag verkligen tror på honom, precis som så många andra. Hans dröm är att bli en av de bästa byggarna i branchen. Och vet ni varför han kommer lyckas? För att han har viljan av stål, envisheten som en gammal get, diciplinen som en gud och en enorm självkännedom. Jag är lycklig över att få vara hans och få ta del av hans resa, och även lära mig mycket på vägen. Innan vi träffades var jag en partypingla/träningsbrud som inte ville inse vikten av att äta ordentligt. Som fd anorektiker är det väl inte så konstigt. Martin har verkligen öppnat mina ögon och jag älskar honom verkligen av hela mitt hjärta❤ han är allt jag någonsin kunnat drömma om, och lite till!

Så för att avsluta inlägget efter min lilla kärleksförklaring som hälften av er säkert inte orkade läsa igenom;) Låt er inte stoppas av någonting, dumma kommentarer eller att någon på gymmet (or wherever) är större eller smalare än er. Sätt egna mål och uppnå dem, låt ingenting stoppa er för när ni är där, där på platån vid målet, så kommer ni njuta av varje sekund och resan dit kommer ha varit rolig och så jävla värd det.


Over and out✌


Intensivt

Körde ett riktigt intensivt ryggpass idag. Var egentligen meningen att jag skulle vila men jag försov mig lite imorse (vaknade 13.40 av min sambos telefon), så jag stack ut på en powerwalk och pratade med my girl Lillanna<3

Sen blev det frukost i form av proteinfluff och gröt, löööövely! Därefter soffhäng och sen en spontan ätardag. Går ju lågt på kalorierna just nu och kolhydratsunderskottet börjar kännas som fan så varför inte börja veckan med en laddning? Laddade upp med gott bröd från ica och såklart lite naturgodis. Med en nästan spyfärdig känsla och en mage som sprutlackerade halva toaletten(och en sambo som sticker i förväg till gymmet och glömmer fylla på toalettpapper så var jag lagom glad kan jag säga) så stack jag till gymmet pch rev av ett GRYMT ryggpass. Kan tillägga att jag hotade Martin med att nästa gång han inte fyller på toapapper så ska jag använda hans handduk utan att säga nåt till honom. Då skrattade han. Skrattar bäst som skrattar sist.

Anyway, 700 reps fick ryggen genomlida på totalt en timma innan det var dags att göra sig klar för jobb. Bra dag!

Ha en bra kväll sötnosar!


Träning och shopping

Körde ett tufft och tungt axel/triceps/underarms-pass på Fitness Force, kände mig AWSOME! Fick sjuk pump bara efter uppvärmningen, brukar nämligen värma upp med lite övningar för rotatorkuffen. Och, såklart så ska min bättre hälft göra saken lite värre genom att säga "jamen kör uppvärmningen typ 3 gånger så att du får pump."
Eh, ja. Pump fick jag! Dock har jag inget bildbevis för att jag var heeeelt slut efter passet.
 
Tanken var ju att köra tungt, och för att vara lite extra jävlig mot kroppen så bytte jag ordning på övningarna helt från vad jag brukar köra. Variation is the key to success! Så det blev först pressar och lite sånt smått och gott, sen baksida axlar och sist men inte minst framsida. Efter det, 4 tricepsövningar, mina triceps fullständigt DOG till slut. Så jag bestämde mig för att köra 3 övningar för underarmar supersetat med lite mage. Långt pass, men ack så bra det gick!
 
Har nu kommit hem från Emporia i Malmö, ätit och druckit massa vatten och saft. Här nere är det SJUKT varmt, och det hjälper ju inte att vi har en tvåa högst upp i huset. Tur var det ju att min sambo köpte hem en AC, annars hade både vi och katterna förmodligen avlidit. Eller kanske inte, men iaf fått värmeslag.
 
Hittade dessa raringar på Emporia:
Crossfitskor som tydligen ska vara bra även vid vanlig gymträning om man tar tungt. Well, jag knäböjer ju lite mer än vad jag själv väger så jag räknar det som att jag tar tugnt ;P Det jag egentligen var ute efter var en Iphoneladdare eftersom min laddare (OCH min telefon) fick bada i saft i fredags. När ska jag lära mig att skruva på korkar ordentligt?! Well, telefonen lever i alla fall och det var ju faktiskt det viktigaste.
 
Nu ska jag gå och beundra mina nya rosa skor(läs: gå och läsa en bok), men ni får ha en fortsatt fin kväll!
Nattinufsan!

Trött i spirorna

Grymt bra pass igår, full av energi och grym fokus! Kändes som att jag skulle dö i benpressen, körde 10-12x4 på 110 kg. Det var inte illa pinkat! 40 kg i bensparken dessutom och 65 kg i fria knäböj. Älskar känslan efter ett bra pass, känslan av trötthet men ändå energi för att det gått så jävla bra.

Nu ligger jag i soffan och myser med min lilla kissemiss, ska strax iväg och köra bröst biceps på Fitness Force. Andra bröstpasset denna vecka så det blir lätt med många reps den här gången. Let the boobies grow!!

Postar en bild på dagens frukost, GUDOMLIGT gott. Havregrynsgröt och äggvitefluff med blåbärscasein OCH, pricken över i:et, FÄRSKA BLÅBÄR! Yummiiiiieeee in my tummy.

Ha en bra dag alla glada:)


What day is it?! IT'S LEEEEEGDAAAAAY!

Har klurat ut hur jag ska köra mit MONSTERPASS imorgon i alla fall, ska köra 4 set på varje övning 15/10/8/6 reps. Här kommer det:
Uppvärmning 10 min stairmaster
Knäböj fritt
Knäböj i maskin
Frontböj i smith ss knäböj(den dödar verkligen benen)
Benspark 1
Benspark 2 (finns två stycken på gymmet som tar lite olika på framsidan)
Leg curl liggande
Leg curl sittande
Stående vadpress ss vadpress i hacksquat

Tanken är ju att passet ska vara tungt, hoppas att någon kan passa mig i alla fall i knäböjen annars så får jag lösa det på nåt annat sätt! ;D

Nu gott folk ska jag sova! Godnatt:) eller godmorgon till er som inte har börjar dagen ännu!


Spinning och grymt taggad inför morgondagens gympass

Spinningen idag gick bra, kände mig dock lite trött i benen tyvärr, kanske dags för en vilodag snart? Nåväl vila kan man göra senare! Inne på sista jobbnatten denna vecka, ska bli skönt att bara vara och få ägna mig åt träning och min kära sambo. Och trots att benen emellanåt är tunga som bly så är jag sjuuukt taggad på att köra ben imorgon, tungt benpass med få reps. Martin köpte hem en ny PWO för ett tag sen, REDWEILER. Damn that's some crazy shit! Körde rygg med 8g redweiler i kroppen i tisdags och FYFAN vilket pump och vilken styrka! Det var helt underbart! Så jag kommer köra den på bendagar och ryggdagar.

Nä, tillbaka till min EAA-drink!
Nattinufsan på er:)
 
 
 

Torseld är tillbaka

Long time no see! Jag har inte bloggat sen... 2010? Det var ett tag sen, dags att ta upp bloggandet igen känner jag! Som ni ser kommer bloggen handla om mitt intresse, nåt som jag hållit på med vid sidan om bågskytten sedan jag var 16 år. Nämligen TRÄNING! Jag lever och andas träning och hälsa för det är ju så KUL! Jag bara älskar känslan när mjölksyran kommer och musklerna vill ge upp, men huvudet skriker "lite till, lite till!". Det, mina vänner, är underbart.

Just nu sitter jag och funderar på spinning. Jag håller spinningpass på ett gym i Trelleborg som heter Fitness Force, ett sjukt bra gym med grymma maskiner och ett bra utbud av kosttillskott. Tillbaka till min fundering, det gäller nämligen låtarna som jag använder för närvarande. Just nu är jag ute efter två bra uppvärmningslåtar, har tröttnat på darin och antidote eftersom jag haft dem i passet sen maj. Kanske ska byta till aviciis nya och mohombis maraca?

Well, ska klura vidare och dricka mitt Eaa från Body science så får ni sova så gott!

RSS 2.0